Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



I'M TOO BUSY !!!

Wednesday, February 27, 2013 | 8:42 PM | 0 Problem

Assalamualaikum people ,, how are you guys doing ? mesti baik baik saja kan kan kannn,,
ok,, now, I admit that I'm too very very and tersangatlah boring tahap cipan,, WHAT ? CIPAN ? APAKAH ITU ? hahaha,, aku pon tak taw apakah benda tu ,, main tulis ja dah itu yang terlintas,,
BORING ? well,, to be exact I'm too busy ,, so inilah yang membuatkan aku boring bila aku dah terlalu busy,, sampai tak da masa nak bermanja dengan kucing2ku,, dah dua hari tak nampak batang hidung kucing  kucng ni ,, kemanalah kalian,, kucing kucing aku memang jenis yang tak masuk rumah sebab tu tak dapat nak jumpa or berselisih,, haha ,, btw tadi punya rindu sangat cari punya cari panggil punya panggil datang jugak kucing kucing aku,, semua dah gemuk gemuk,, dah besar besar, dah gedek gedek (gedek = besar *indon punya bahasa) 
 #sigh ..apa yang aku busykan sangat sampai boring tahap cipan ? exam dah nak dekat and terlalu banyaklah esaimen yang belum dibereskan,, hidup ni dah terasa macam budak U ,, dah la kena submit esaimen by next week  and next week jugaklah exam oiy,, bikin pecah kepala,, 
whatsoever aku dah buat keputusan nak study dulu ,, dua dua penting,, satu pon tak boleh tolak tepi,, tapiiiii banyak lagi yang aku tak study,, #sigh again and again,,
terasa macam 24 jam sehari yang diperuntukkan untuk aku tidak mencukupi,, ohh hahaha,,


Do give me strenght to face all of these ,,

<Adiouss>