Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



BAJU KURUNG

Sunday, February 10, 2013 | 11:05 PM | 0 Problem

Assalamualaikum people ,, miss me ?
 ahhh bajet, bajet macam ada orang baca blog kita kannn,, 
I went to the skool this morning and I juz wore BAJU KURUNG
some of my friends did asked me ,, " eh eh,, apasal hg pakai baju kurung ni ? nak pi kenduri mana ? "
ehh, dah kenapa dengan mentality rakyat Malaysia sekarang ya, bila pakai baju kurung ja mesti pergi kenduri kah ? bila pergi kenduri mesti pakai baju kurungkah ?
Tak semua berfikiran macam ni, but I juz think that most of Malaysian think it that way, rite ?
Selagi pakaian yang aku pakai tak dedah sini sana dan yang paling penting adalah keselesaan aku forsure aku akan pakai .
bukan nak bajet alim, bajet baik or bajet apa apalah,, tapi apa salahnya kalau aku bajet pon kan ,, maybe itu dah jadi satu hobi aku sekarang untuk berbajet . sekian.


<Adiouss>