Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



It's 2013 people !!!

Saturday, January 5, 2013 | 10:19 AM | 0 Problem

Assalamualaikum and hello people !!!

Pejam celik pejam celik kita dah berada di tahun baru,, TAHUN 2013 !!!
AHLAN WAHSAHLAN 2013 !!!
so, what's ur resolutions this year ? I think first resolution yg perlu ada pada semua orang ialah penuhi resolution last year, tak gitu ? haha,,
Bila masuk ja tahun baru so it's mean my birthday !!! 2nd January ,, that's my birthday ,, so uolls kena ingat tau besday syifa,, berjuta terima kasih kepada semua yang ucapkan dan mendoakan syifa, syifa amat menghargainya ,, (:
tapi besday tahun ni sambut awal daripada biasa, tak ada yang special sangat pon, juz sambut dengan sebiji kek,, ini pon kakak punya idea, kakak nak sambut sekali sebab dia dah nak balik KL 1 Januari,, kitorang juz tempah kek kat depan rumah ja, btw memang sedap kek ni, OREN MOIST CAKE , lain dari yang lain, selalunya kalau makan kek ni mesti manis gila2 punya manis, tapi yang ni memang perfect lah, tak manis sangat and krim pon tak banyak,, aiskrim yang dalam kek tu memang sedap,, ahhhh,, cair di mulut, harga pon memang sangat berpatutan, normally harga dekat pasaran around 100 jugak lah, tapi ni special punya Kak Fyza bagi 50 ja,, diskaun sebab besday syifa,, haha,,
apa lagi eh,, actually tak dak idea nak update tapi nak update jugak bersempena tahun baru ni ,, pulun kan,,
so, sampai sini sajalah ,,

<Adiouss>