Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



# Random Updates #

Saturday, December 8, 2012 | 5:20 PM | 0 Problem

Assalamualaikum and hello hello buddies !!!

dah lama tak mengupdate tapi rasa rindu di hati x dapat dipendam selamanya ,, dah berkali kali buka ja blog terus jadi blank otak ni nak update,, hanya mampu membaca blog rakan rakan yang lain yang semestinya lebih ohsemm ,, *jeless

actually dah boring sangat petang petang macam ni,, memang tak tahu nak buat apa,, so laptop pon kosong tak ada yang guna rebutlah peluang yang ada,, kan kan kan ,,

banyak lagi masa yang akan dibazirkan disebabkan cuti yang masih lama ,, yeahh!!! I'm form 6 student, so kena ikut peraturan sekolah la kan,, and I've got news that some of my friends wanna leave the school,, OMG !!! HOW COULD YOU !!! ada yang dapat tawaran poli lah uitm lah,, humm,, nak buat macam mana dah rezeki korang kat sana kan,, but still I feel very very very sad ,, :'(
hampir setahun kitorang kenal dan mula rapat,, tetiba nak pisah macam tu ja,, at first tu agak tak redha lah dengan keputusan diorang, tapi siapalah saya yang nak menghalang perjalanan mereka yang sudah ditentukan oleh Allah S.W.T. Thanks God that there's still some of my friends that closed to me,,

We just humans being. We can plan what we want smoothly but Allah the only One that knows what's the best for us . Accept the Qada' and Qadar. Allah plan is the best plan. In Shaa Allah I'll move on and don't wanna look back on my past. It's just a past so let it past. Right ? ,,

<Adiouss>