Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



# Girls Day Out #

Sunday, November 18, 2012 | 11:17 AM | 0 Problem


Assalamualaikum and hallu hallu buddies !!!

Ehem ehem,, apa khabar anda anda anda sekalian ? mesti sihat kan, dah boleh baca blog tuh kira sihat lah,,
Anyway, entry kali ni syifa excited sangat nak tulis, tak sabar tak sabar tak sabar !!!! Semalam bertarikh 17 Nov 2012, merupakan hari yang paling gembira buat syifa bagi bulan November ,, you know why why why ??? Let me tell ya !!

It's a Girls Day Out !!! saja syifa letak tittle tuh,, sebab semua girls, no guys !! and this story started from Cik Nik's house, kitorang plan nk lepak rumah Cik Nik sebelum keluar jejalan, so lepak punya lepak makan punya makan gelak punya gelak dah 12.30 p.m. kitorang pon keluarlah, and you know what,? kitorang naik Viva yg dipandu oleh Umi seramai enam orang,, OHHHH!!! so SEMPIT !!! whatsoever, kitorang sampai jugak ke destinasi yg hendak dituju, actually tak plan pon nak pergi mana, dah keluar pagar baru decide and kitorang pergi A.S Mall ,, nak buat apakah dekat sana ?? wayang mungkin ,, then selamat sampai, alhamdulillah Umi dah semakin cekap memandu, manual tuhh ,, walaupun mulut dia bising ja masa drive,,
sesampai ja kitorang terserempak dengan Kamilia and Aisyah,, classmates syifa masa Form 1,, then kitorang pon beramah mesra lahh,, tengah tengah jalan pulak tuh,, semua pandang pelik jaa,, then kitorang pon say bye bye,, lepastu terserempak dengan Izzah pulak,, ohmaiGod !!! rindunya Izzah!!!! semua tanpa dirancang, tak sangka boleh jumpa,, so kitorang pergi makan, and lepak sama sama,, menggila sama,, semua sama,,



Bila jumpa cermin inilah jadinya 

Izzah and Me 

Izzah and me in the mirror,, ewahh

Hana and Umi

BFF

Nabila and Me

Me and Hana

HANA UMI SYAFA
# US #



# US AGAIN #

< hana and me >

hana umi syifa