Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



semakin sibuk ,

Thursday, July 26, 2012 | 6:55 PM | 0 Problem



assalamualaikum semua,,dah lama x update,,ye ke? agak lama jugak lah,,yg latest pon about Ramadhan kan kan ,,minggu pertama puasa ni badan tak berapa sihat,,demam hampir 3 hari,,tapi tetap puasa,,yelah,,dah boleh tahan puasa je lah,,so skip class about two days,,agak merugikan,,tapi ok lah,,rehat secukupnya,,dapat tidur sepuas puasnya,,hahaha,,next week ada test sikit,,cikgu saja buat test tu sebab nak kenalkan kitorang dengan contoh soalan STPM,,yelah,,bulan 11 dah exam kot,,bagi kenal kenal dengan soalan,,so sepanjang tak pegi kelas syifa stadi lah,,stadi ala ala orang demam,,stadi malas malas,,haha,,sekarang syifa minat EKONOMI,,minat sangat sangat sangat,,so stadi yang tu dulu,,pilih kasih sikit,,yang lain bukan tak minat tapi kurengg,,ekonomi ni sebab ada pengiraan,,macam maths la,,syifa minat maths so minat eko,,
haha okaylah,,rasanya yang tu je nak update,,nanti ada masa syifa update lagi,,


adiouss