Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



hoorey hoorey!!!

Saturday, May 19, 2012 | 6:22 PM | 0 Problem

ehem ehem,,assalamualaikum bloggers sekalian alam,,apa khabar?harapnya semua sihat sejahtera lah yea,,syifa pon alhamdulillah sihat lagi setakat ni *saja nak gitaw walaupun korang tak tanya*
lama dah tak menaip ni,,so,,how bout the new look,? syifa rasa puas sangat dapat siapkan ni,,haha,,pening kepala main dengan code ni,,comey an? puji lah sikit,,penat penat syifa buat,,huhu
Lepas ni dah mula sibuk,,ye lah,,syifa dah jadi budak sekolah!!!syifa buat keputusan nak masuk Tingkatan 6,,harapnya inilah yang terbaik buat diri syifa,,minggu depan dah mula masuk kelas,,entah macam mana lah otak ni nak keja balik,,dah 6 bulan tak keja keras,,harapnya masih ada lagi saki baki ilmu masa form 5 dulu,,
ok lah,,setakat ini saja entry kali ni,,nanti bila syifa lapang syifa datang lagi,,huhu