Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



penat,,

Tuesday, April 24, 2012 | 5:04 PM | 0 Problem

assalamualaikum bloggers yang dihormati dan disayangi,,hehehehe,,

dari semalam lagi syifa dok belek belek blog ni,,,simple sangat an,,humm,,so syifa pon bukalah tutorials dari AMALINA SUHAIMI  ni,,tapi syifa tak pandai nak guna lah,,ye lah,,syifa guna classic template,,humm,,actually syifa tak pandai nak main dengan code code ni,,dah 2 hari pening,,,tutorials AMALINA ni guna DENIM TEMPLATE,,hahhaha,,,tapi banyak membantu,,ye lah,,blog dya lawa dan cantik,,hahaha,,nak jugak blog yang sebegitu rupa,,,heee,,nak edit blog ni mengambil masa yang lama bagi orang yang tak reti macam syifa ni,,huihui,,tunggulah nanti bila dah betul betul rajin dan free boleh la mengadap lappy ni jaa,,,