Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



nak post jgak,,,

Monday, April 9, 2012 | 10:00 PM | 0 Problem

assalamualaikum,,,


hai hai readers,,,lama jugak x update ni,,so nk cita macam macam lah ,,ready dulu sebelum baca k,,
hari ni 9 APRIL 2012,,hari persaraan ustazah yang syifa dan rakan rakan kelas sayang sangat,,
rasa teruja pon ada jugak,,ye lah,,ustazah dengan berbesar hatinya menjemput kitorang semua sambut persaraan beliau,,ustazah just adakan makan makan sikit ja,,,aduhh ,,fes tu malu jugak nak pi skolah,,then sampai jugak,,tak ramai yang datang coz ramai yang bzy,,ada yang kejelah x dak transport dan macam macam lagi,,,hehe,,rindu sangat kat ustazah comel tu,,terima kasih banyak banyak ye ustazah ajar kitorang semua,,,JASAMU DIKENANG!!!

hana <3 syifa <3 ustazah rohani <3 umikalsom





then,kitorang jalan jalan keliling sekolah la,,haha,,lepak lepak depan koop,,snap snap foto,,,dah lama tak lepak situ,,ramai la jumpa cikgu cikgu time tu,,dah laluan antarabangsa bagi para guru nak lalu situ,,hahaha,,USTAZ YUSOF!!!!aduhh,,tetibe je hati ni berdegup macam nak ambek SPM plakk,,,
hai ustaz,,"aik,,macam kenai ja budak tu",,ayat ustaz la ni,,ditujukan khas buat saye,,hahaha,,aduh,,baru jumpa dah kena serang dengan ustaz,,,ustaz semakin kurus sekarang,,seyes,,,semakin ensem,,,x dak plak gmbaq dengan ustaz hari ni,,rugi rugi,,borak panjang dengan ustaz,,,boleh la nak lepas kerinduan yang dah lama terperam dekat hati ni,,
then dlam pukul 1 mcm tu syifa ngan kawan kawan yang lain pegi shopping,,,actually syifa just teman diorang shopping jaa,,,yasmin and khadijah,,,mereka ni lah yang borong sakan,,maklumlah dah dapat gaji an,,jalan punya jalan sampai lah pukul 4.30,,syifa pon minta diri dulu lah,,mak syifa dah pesan balik awal,,yasmin and khadijah go on dengan shopping diorang,,diorang pegi tesco plak cari apa pon tak taw lahh,,so syifa balek sowang sowang,,,
dari kejauhan syifa dah nampak kepekatan awan hitam yang menandakan hujan akan turun bila bila masa je,,syifa pon pecut lahh,,tak nak la basah dalam hujan,,tak penah lagi bawak moto dihujani hujan ni,,heheh,,
dalam 5 minit ja nak sampai umah hujan dah turun,,,aduhh aduhh,,,macam hujan batu ja rasa,,,sakit abeh tangan nii,,nasib baek laa syifa pakai sweater yang tak bopa cantik,,klaw syifa pakai sweater yang syifa sayang tu memang tak izinkan air hujan ni titis langsung kat dya,,hehe,,penunggang laen semua stop cari tempat berteduh,,,semua macam pandang aneh jaa,,,"biar laa,,umah aq dah nak sampai,,biar la aq basah lecun pon,,"
hati syifa berbisik,,hehehe,,alhamdulillah syifa selamat sampai umah,,mak syifa gelak je,,,hahaha