Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



meEt her,,

Saturday, April 7, 2012 | 8:35 AM | 2 Problem

assalamualikum ,,
hai hai readers yang comey comey,,hehehe,,sapa yang baca blog syifa ni semua comey comey sebab sudi membacanya,,so,,untuk mengelakkan syifa daripada terus melekat di atas tilam yang agak agak empuk ni dan terus membina mimpi mimpi yang entah indah ke tidak,syifa pon mulalah menaip di sini,,
syifa jumpa sapa huh ?,,kawan syifa yang dulu kitorang tak pernah langsung nak rapat even kitorang memang duduk bersebelahan dalam kelas since kitorang form 3 lagi,,,so dah 3 tahun kitorang duduk sebelah k,,tapi kalau jumpa ada saja benda yang nak digaduhkan,,,memang tak sekepala lah kitorang ni,,and you alls know what ?kawan syifa tu dah anggap syifa ni memang seorang yang jahat dan tak berperikemanusiaan,,hahaha,,YES,!!I'AM THE EVILEST ,!!!dya tu lemah lembut orangnya kalau nak dibandingkan dengan syifa yang kasar ni,,,tapi sifat lemah lembut kewanitaan tu still ada k,,haahaa,,
then,,lepas SPM kitorang terus je jadi agak rapat,,selalu contact,,ustaz pernah kata yang kitorang ni macam 'GILA TALAK',,aduhh,,seyes syifa tak paham maksud ustaz tu,,,hahhaa,,,and you alls tau tak,,syifa telah menjemput kawan syifa ni datang rumah then spend one night here,,,oHHHh,,!!!kalau kawan kawan syifa yang lain dapat tau mesti agak terkejut monyet,,,ye lahh,,dah tak pernah nak rapat, nak sembang elok elok lagi lah,,
hahaha,,kitorang pon macam tak percaya je yang semua ni berlaku,,,tapi TUHAN yang lebih mengetahuinya,,,
then,,kawan syifa ni dah jadi BFF syifa k,,ohh,,,I CAN'T BELIEVE ALL THIS!!!,tapi most of kisah hidup syifa dya yang tau,,,kitorang share macam macam bersama,,hahaha,,cita pasal boyfie laa,,pa pon syifa syukur sangat ada BFF yang boleh paham dan ambil berat pasal syifa,,hehehehe,,,alu nak cita panjang lagi nii,,,so yang ni je lah sinopsis kiasah hidup syifa dengan kawan syifa nii,,,

so inilah orang yang dah jadi BFF syifa tuu,,,


miss UMIKALSOM