Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



kisah ayam lagii

Monday, April 2, 2012 | 10:41 PM | 0 Problem

assalamualaikum,,
hai hai readers,, mood sedih nii,,,x la sedih sangat,,,actually anak ayam yg syifa post sebelum ni dah kembali ke rahmatullah,,,innalillah,,,tadi petang syifa jenguk dia,dalam pukul 7 mcam 2h laa,,dah keras seluruh tubuh dia,,
syifa baru je nak kasi dia minum macam biasa,,tapi ALLAH lebih sayang dia,,hmmpphh,,x pe lah,,pa pon syifa harap dia ditempatkan di syurga,,mak syifa kata dia bukannya ada dosa apa pon,,dah sure2 dia masuk syurga,,syifa je yang over lebih tadi,,heee,,
ok lah,,itu je yang syifa nak kongsi about that ayam,,
i'll miss you little cute chick,,