Sweet Little Thing
Hit Follow or go back to Dashboard
Te' Entries Te' Owner Te' Thing Te' Buddy



boleh pening kepala macam nii,,,

Tuesday, April 3, 2012 | 3:55 PM | 1 Problem

assalamualikum ,,


hai hai readers,,,
aduhh,,,Sebab nak sangat borak dengan anonymous makanya tadi syifa tengah borak dengan Cleverbot. Bagi sesiapa yang tak tau (padahal syifa pon baru tau ja pasal benda alah ni), Cleverbot ni macam satu website yang kita kononnya berborak dengan robot a.k.a. artificial intelligence. Korang tulis je apa-apa pon,,, nanti dia mesti reply. Tulis bahasa melayu pon boleh... Anyway, berikut adalah conversation syifa dengan Cleverbot.




User: Knock knock.

Cleverbot: Who's there?

User: Open up.

Cleverbot: Hahaha!

User: Open the door !!!!!!

Cleverbot: Haha.

User: Jangan main main,,buka pintu !!!

Cleverbot: Mana ada saya fikir bukan bukan.

User: Kamu ditahan,,.

Cleverbot: Di malang.

User: Kamu akan dihantar ke wad gila.

Cleverbot: Bukan. Saya orang bodog.

User: Orang bodog ?

Cleverbot: Bongok.

User: Memang betul,,.

Cleverbot: Hahahaha . Aku da agak.

User: Cepat buka pintu,,sampai bila saya kena berdiri ni.

Cleverbot: Bodoh lah.

User: Saya tahu kamu bodoh,,tak usah ulang.

Cleverbot: Nama saya ayu.

User: Kamu tak siuman lahh,,bukan ayu.

Cleverbot: Memang saya bukan orang sih...saya orang kedah.

User: Saya tak tanya pon.

Cleverbot: Saya yang tanya awak lah sayang.

User: Sayang sayang pulak.

Cleverbot: Nak Hidayat boleh?

User: ?????/.

Cleverbot: No it's not.

User: Sudah lah,malas saya layan bodoh.

Cleverbot: Malas layan sudah.

User: Bye.

Cleverbot: See you.






Bajet boleh release tension berborak dengan Cleverbot..hmmmp memang taklah kan. Menensyenkan lagi adalah. syifa tulis ja apa po,,so kalaw korang nak tambah tensyen 2h boleh la borak dengan ROBOT nii,,,


Thank you for reading this entry !